Sport & Vrije tijd

Tweede editie van Rossumse dorpsquiz

ROSSUM - Na twee jaar in de kast te hebben gelegen, moest het Oranje Comité Rossum het stof van de dorpsquiz halen, maar nu hopen ze dan eindelijk dat dit jaar de tweede editie van de Rossumse Dorpsquiz door mag gaan. De tweede editie van de Rossumse dorpsquiz staat gepland op zaterdag 17 september a.s.

Tot en met zondag 11 september kunnen teams zich inschrijven om mee te doen. Hopelijk is iedereen net zo enthousiast als bij de eerste editie en gaan veel groepen zich inschrijven. Het Oranje Comité is namelijk nog wel op zoek naar een aantal fanatieke en enthousiaste deelnemers die  tweehonderdvijftig euro willen verdienen.

De dorpsquiz is voor jong en oud, iedereen kan meedoen: Vrienden, familie, collega’s, die fijne buren. Hoe meer zielen… hoe meer vreugd.

Wat kan men verwachten bij de tweede editie van de Rossumse dorpsquiz?

Enkele leden van de organisatie: “Veel “doe- en zoekopdrachten”, meer vragen over ons mooie dorp en diverse kennisvragen en puzzels over de meest uiteenlopende onderwerpen.

De deelnemers mogen deze editie tien uur over de quiz doen en, net als bij de vorige editie, mag men alle hulplijnen inschakelen. Kortom de quiz is voor jong en oud, iedereen kan mee doen. Hierdoor wordt het een dag met onmeunig veel lol en gezelligheid!” 

Spelregels

“Opgeven uiterlijk zondag 11 september via de site van het Oranje Comité, www.oranjecomiterossum.nl. Kosten per team zijn vijfentwintig euro, contant betalen bij ophalen dorpsquiz.

Minimaal vier personen per groep, er is geen maximum per groep
Zaterdagmorgen 17 september 9.30 - 10.00 uur ophalen dorpsquiz bij Partycentrum Hutten.
Zaterdagavond 17 september uiterlijk 10 uur later, dus uiterlijk 19.30 - 20.00 uur inleveren dorpsquiz bij Hutten.
De teamcaptain moet uit Rossum, Lemselo of Volthe komen.
Slotronde zaterdag 17 september 20.30 uur bij Hutten.
Uitslag zaterdag 17 september 22.00 uur.

Hoofdprijs tweehonderdvijftig euro, tweede plaats honderdvijftig euro en derde plaats vijfenzeventig euro. Voor de uitgebreide spelregels, voorwaarden en opgave kijk op de website www.oranjecomiterossum.nl We zien alle deelnemers van twee jaar geleden graag terug”, aldus de organisatie!

Ine Flinkers