Sport & Vrije tijd

Voorjaarscompetitie Tennis Vereniging Denekamp feestelijk afgesloten

In het 1e weekend van juni werd bij de Tennis Vereniging Denekamp de voorjaarscompetitie feestelijk afgesloten. Aan deze competitie werd met maar liefst 54 teams deelgenomen. (11 jeugd en 43 seniorenteams) 2 teams werden kampioen.

Het 2e damesteam (zaterdag 17+) won alle wedstrijden en was daardoor de terechte kampioen in de 2e klasse. In de laatste wedstrijd werd er op eenvoudige wijze met 4-1 gewonnen van Overdinkel 1.

Bij de heren werd het 3e herenteam (zaterdag 17+) eveneens ongeslagen kampioen. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen Kardoes 1 die bij aanvang van de wedstrijd nog op de 1e plaats stond. De laatste 2 partijen werden tegelijkertijd gespeeld en beiden middels een super tiebreak beslist. De Denekampse heren wonnen één tiebreak en daarmee de wedstrijd met 3-2. Opvallend was verder dat Tim Tellman al zijn partijen in de competitie (13) winnend afsloot. Door dit resultaat promoveren de heren naar de 2e klasse. Op een drukbezochte feestavond ter gelegenheid van de afsluiting werden na de barbecue de kampioenen gehuldigd. 

Ook heren 1 (Dubbel 50+ donderdagochtend) kan nog kampioen worden in de 2e klasse. Het team is eveneens ongeslagen en speelt a.s. donderdag om 10:00 uur haar laatste wedstrijd op het tennispark in Denekamp tegen Hercules Hengelo 2.

Op de foto’s de kampioenen.

 

Clubkampioenschappen

 

Van 19 tm. 30 juni vinden op het tennispark de clubkampioenschappen plaats voor jeugd én senioren. In diverse categorieën wordt gestreden om het clubkampioenschap. Op zondag 30 juni worden de finales gespeeld. De inschrijving voor het jeugdtoernooi eindigt op 5 juni, voor de senioren is dit 16 juni. Inschrijven via mijnknltb.toernooi.nl.

Op dit moment zijn ook de voorbereidingen voor de najaarscompetitie in volle gang. Aanmelden kan tot uiterlijk 11 juni.

Voor meer informatie over beide onderwerpen wordt verwezen naar de website van de vereniging www.tvdenekamp.nl.