Sport & Vrije tijd

Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni

Wandelvierdaagse Ootmarsum

OOTMARSUM - De Wandelvierdaagse Ootmarsum wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd. Jaarlijks groeit het aantal deelnemers alsook het plezier en de ontspanning van het deelnemen. De Wandelvierdaagse ontwikkelt zich steeds meer tot een niet weg te denken mooi Ootmarsums-Dinkellands wandelfestijn.

De vierdaagse kent prachtige routes met onder andere de Kuiperberg, Nutter, Agelo en Springendal. Niet voor niets geldt hierbij als motto: ’Twentes mooiste Wandelvierdaagse’.

De organisatie heeft ervoor gekozen dit jaar het startgeld niet te verhogen, omdat ze iedereen in de gelegenheid wil stellen te kunnen deelnemen. Het leven is voor eenieder sowieso al duurder geworden, de Wandelvierdaagse dient derhalve voor jong en oud een plezierige en gezonde ontspanning te zijn.

De Wandelvierdaagse Ootmarsum wordt gehouden van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni. Elke dag kan vanaf 18.00 uur worden gestart op het Kerkplein in het centrum. De kosten bedragen € 3,00 voor kinderen t/m 12 jaar en € 8,00 voor 13 jaar en ouder. De routes zijn: 5 kilometer (rolstoel geschikt), 7,5 kilometer en 10 kilometer.

Elke dag is er een wandelbingo voor de jeugd. En tevens muziek op het Kerkplein. Op vrijdagavond is er een loterij voor aanwezigen. Dan vindt ook de intocht plaats met de harmonie en de bloemenhulde.

De Wandelvierdaagse wordt georganiseerd door de Stichting Klaverblad Avondvierdaagse Ootmarsum. Deze stichting bestaat volledig uit vrijwilligers die bestuurlijk met veel plezier en enthousiasme de vierdaagse organiseren. Daarnaast kan het bestuur altijd rekenen op een werkgroep die uit een vaste kern van vrijwilligers bestaat met vertegenwoordigers van verschillende verenigingen. Deze werkgroep zorgt onder andere voor het uitzetten van de routes, de verkeersbrigadiers, de controleposten en de inrichting van het Kerkplein als sfeervol start- en finishplein. Binnen het bestuur heet het ook: ’de werkgroep is een gouden groep!’

Reacties

Wij willen op 6 juni as met een aantal bewoners meelopen in de  4 daagse van Ootmarsum, vraag:

Kunnen wij de route van 6 juni as ontvangen per email zodat medewerkers van ons onderweg Eventueel bewoners kunnen oppikken die de tocht niet kunnen volbrengen.

2de vraag:

Is het mogelijk om vooraf in te schrijven zodat wij bij de start niet hoeven te wachten?

Alvast dank voor jullie reactie

De Amanshoeve 

Agelo

Jan Aman