Sport & Vrije tijd

Yke released tweede single ‘Lief, zeg me niet’

DENEKAMP - Op vrijdag 17 november kwam de tweede single van Yke uit. Yke is een uit Denekampse singer-songwriter die persoonlijke, Nederlandstalige nummers schrijft. Haar nieuwe single is een weerspiegeling van een relatie tussen twee mensen die langzaam uit elkaar groeien en dat van elkaar weten. Over het vasthouden aan iemand terwijl je aan alles voelt dat diegene loslaat.

In september kwam Yke’s eerste nummer ‘Waterpas’ al uit, dat heel goed werd ontvangen bij het publiek.

Met haar tweede single hoopt Yke haar fanbase uit te breiden en naam voor haarzelf te maken binnen de Nederlandse muziekscene.

Op 26 januari 2024 zal Yke’s eerste EP (een mini-album) uit zijn en dit wordt gevierd met een show in poppodium Metropool Enschede! Tickets hiervoor zijn al in de verkoop via de website van Metropool.

Lief, zeg me niet is op alle muziekplatforms te beluisteren, zoals Spotify, Apple Music, SoundCloud & Youtube.

Over Yke:

Yke is een 22-jarige singer-songwriter uit Denekamp die met haar eerlijke en oprechte muziekstijl connectie zoekt met haar publiek.

Haar muziek gaat over alles dat haar aan het hart gaat, zoals ouder worden, jezelf vinden en blijven in een relatie, verdriet om het verleden en angst voor de toekomst.

Met haar muziek hoopt ze mensen te laten weten dat ze nooit alleen zijn. Op het moment wordt Yke’s eerste EP single voor single gereleased, de complete EP ‘in de groei’ zal op 26 januari 2024 uitgebracht worden.