Uitgaan & Cultuur

Ambachtendag trekt veel bezoekers

OOTMARSUM - Bijna negenhonderd mensen genoten zaterdag onder ideale weersomstandigheden van een zeer gevarieerde Ambachtendag op het terrein van het Openluchtmuseum in Ootmarsum. Het is een evenement dat in feite niet meer weg te denken is. Twee keer per seizoen vindt deze Ambachtendag plaats en de dag trekt steeds meer belangstellenden.

Bijna negenhonderd mensen genoten zaterdag onder ideale weersomstandigheden van een zeer gevarieerde Ambachtendag op het terrein van het Openluchtmuseum in Ootmarsum. Het is een evenement dat in feite niet meer weg te denken is. Twee keer per seizoen vindt deze Ambachtendag plaats en de dag trekt steeds meer belangstellenden. Dat heeft echt niet alleen te maken met het mooie weer, maar zeker ook met de inzet van velen, die deze dag een hele gevarieerde invulling geven. Jong en oud bleven plezier aan dit evenement en dat is aan alles te merken. De organisatie verdient dan ook een groot compliment, want het was op en top verzorgd.

Hoe mooi is het dat de ambachtslieden vol enthousiasme hun ambacht laten zien. De bezoekers laten zich heerlijk onderdompelen in deze sfeer, die ongekend is. Het voelt als een oase en de wereldproblemen verdwijnen op deze dag als sneeuw voor de zon. Het is een mooi voorbeeld hoe mensen samen kunnen genieten van de allerkleinste dingen.