Uitgaan & Cultuur

Carnaval in Knollenlaand

WEERSELO - Iedereen was goed gehumeurd en had er weer zin in. Huizen waren versierd, buurten stonden bij elkaar met een hapje en een drankje en in veel straten stond een trailer, veel gezelligheid, muziekje, biertje en een hapje en de middag kon niet meer stuk.

De deelnemers en toeschouwers genoten zaterdagmiddag van de kleurrijke optocht die zaterdagmiddag door Weerselo trok. De weergoden waren welgezind, het was één groot feest. Iedereen had er weer heel veel werk van gemaakt. Mooie wagens kwamen voorbij maar ook grote loopgroepen, een- en tweelingen met de mooiste thema’s. Mooie kostuums, schmink en onderwerpen die werden uitgebeeld. Na afloop was de prijsuitreiking en een gezellige instuif bij café Van Olffen met medewerking van de band Reeperbahner & De Partypoepers

Ine Flinkers

De uitslagen van de optocht

Buurtprijs: Natt’n Hook (Het Eertman)

Grote wagens: 1. Ruimte, 2. Jullie wouden heel Weerselo in paars en rood, nu zien we er uit als idioot.

Kleine wagens: 1. Met oonz’n ‘licht’ gekleurde kop veurop, Geet ’n Eertmanshook weer helemoal top, 2. Met deze sik uit de Bijenlaan, hebben we geen tijd om stil te staan, 3. As oale tra[isten vande abdij streupt wie de mouwen op.

Grote loopgroepen: 1. De ton valt in het Natt’n Hook, 2. Met Prins Joris en Sik Tom veurop, dut C.v. Loa Goan ’t gas d’r op. 3. Met carnaval zuj de familie van het jeugdduo missen, want wie bin vissen.

Kleine loopgroepen: 1. Als trouwe supporter van JO 11-1 doenwij voor Sik Tom met de optocht mee. 2. Zonder Prins en Sik heeft de feestcommissie ook wel schik.

Een- en tweelingen: 1. Onmeunig gat in de optocht 2. Blinde darm 3. Boer Hidde viert carnaval

Stimuleringsprijs: Boer Hidde viert carnaval

Uw reactie