Uitgaan & Cultuur

Carnavalsvlag voor heel ’N Dorp,
#Carnavalviertwiemetmeka!

DENEKAMP - ‘Het feest der zotten’ zal er door de omstandigheden geheel anders dan andere jaren uitzien. Vandaar dat de gezamenlijke Denekampse carnavalsverenigingen de handen ineen hebben geslagen en een carnavalsvlag hebben ontworpen met een blijvend karakter. Dit om het dorp tijdens het carnaval een extra feestelijk tintje te geven, om te laten zien dat carnaval leeft én om de saamhorigheid te onderstrepen. Het motto: ‘Carnaval viert wie met mekaar!’

Bestellen De kleurrijke en feestelijke vlaggen die de gevels en straten van het dorp massaal gaan opfleuren zijn in vier varianten beschikbaar. In de webshop kun je de vlag bestellen met het logo van jouw favoriete vereniging. De vlaggen zijn voor de vriendenprijs van € 5,55 te bestellen via www.printshopz.nl/carnavalsvlag.html en is supersnel af te halen (kies optie: ‘afhalen’). Het is zelfs mogelijk dat deze aan huis wordt geleverd. Gezamenlijk hijsmoment Het is de bedoeling dat iedereen de vlag op carnavalszaterdag 13 februari om 11.11 uur en 11 seconden gaat hijsen zodat er een gezamenlijk hijsmoment ontstaat. Uiteraard kunnen de vlaggen tot dinsdagavond blijven hangen. Dit geldt ook voor komende carnavalsjaren.

Deel je foto De vlag kleurt bovendien ook nog eens prachtig op een witte achtergrond. Plaats de foto van je eigen vlag dan ook op social media via #Carnavalviertwiemetmeka! Kortom, wil jij ook met vlag en wimpel slagen voor deze carnavaleske actie (en dat wil je natuurlijk!), surf dan naar de webshop, bestel, hijs en zwaai de vlag.