Uitgaan & Cultuur

De olifanten komen eraan

OOTMARSUM - Maandag 14 september komen de rijkelijk gekleurde olifanten in Ootmarsum aan om op zoek te gaan naar hun eigen plekje. Op dit plekje zullen ze vanaf 15 september tot en met 30 oktober te bewonderen zijn. Middels de speciale wandel-, fiets- en autoroute kun je er zeker van zijn dat je alle 37 olifanten te zien krijgt.

José Reuvekamp aan het werk met haar olifant (foto: Alphons Weijerink).

Echter een aantal olifanten zijn reeds nu al gesignaleerd. Zo is kunstenares José Reuvekamp druk bezig haar olifant te beschilderen. In haar galerie aan de Dwarsstraat in Ootmarsum naast Het Pläske geeft zij op geheel eigen wijze kleur aan haar olifant. Haar werk trekt nu al veel belangstelling. Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. Als deze ene olifant nú al zoveel interesse wekt, dan wordt reikhalzend uitgekeken naar het moment dat de hele binnenstad en de regio Noordoost-Twente volstaat met kleurig beschilderde olifanten.


Noteer het in je agenda. Deze tentoonstelling is gratis toegankelijk en wil je niet missen. Voor meer informatie kijk op de website van VVV Ootmarsum-Dinkelland: www.ootmarsum-dinkelland.nl.