Uitgaan & Cultuur

Geslaagd Dorpsfeest Tilligte 2023

TILLIGTE - Zaterdag 16 september werd er afgetrapt met een kindermiddag. Hier konden zij voetballen, tekenen, verschillende spelletjes doen, het springkussen op, onbeperkt pannenkoeken eten en er was zelfs een zeer populaire clown. Aansluitend vond er een activiteit plaats voor jong en oud. De ouderen en de jongsten uit het dorp verzamelden zich in de feesttent voor een gezellige bingo.

Om 15.00 uur begon het zonovergoten buurtvolleybaltoernooi waar 22 teams aan deelnamen, de terechte winnaars: Team Aarnink Vis! Om 20.00 uur begon de tent vol te lopen en de avond werd afgetrapt met de veiling! Er werd enthousiast geboden op meerdere ludieke items. Na de veiling betrad het Piraten Power Hour het podium waardoor het gefeest losbarstte, er werd tot in de late uurtjes nog gedanst met DJ Stan.

Zondag liep Tilligte uit voor een nieuwe activiteit: Happen, Trappen en Tappen. Vanaf 12.30 uur werd gestart met deze fiets-lunchtocht in en om Tilligte. De opkomst was enorm: in totaal fietsten er bijna 250 personen mee. Het was onmeunig gezellig en dus een groot succes. 's Middags stond natuurlijk weer de badeendjesrace op het programma: dit jaar met échte badeend. Aansluitend kwam het feest op gang met live op de bühne de Bad Shoes Band. Al met al een paar prachtige dagen, Tilligte kan weer terugkijken op een geslaagd weekend. Tot took'n joar!