Uitgaan & Cultuur

Het hele dorp deed mee met carnavalsoptocht in Saasveld

SAASVELD - Het Soaseler Koffielaand stond afgelopen vrijdagmiddag op z’n kop, mensen stonden langs de kant of deden mee met de optocht. Ondanks dat er slecht weer was voorspeld weerhield dit niemand om mee te lopen met de optocht. Rond de zeshonderd deelnemers stonden paraat. Het was een groot succes. Het was dan ook niet makkelijk om de wagens, loopgroepen en eenlingen te beoordelen.  

Maaike Veldhuis: “We zijn als vereniging van de Buisman’s Keals super trots op zo’n grote opkomst van wagens, loopgroepen en eenlingen. Na de optocht was het zoals andere jaren een groot feest bij Dancing Bruins met een geweldig gastoptreden van zanger Orlando, Feest DJ Jochem en natuurlijk onze eigen DJ Jelmer. Hiermee heeft Saasveld het carnavalsweekend onmeunig goed ingeluid. Alle deelnemers en carnavalsvierders bedankt voor jullie creativiteit en enthousiasme en wij zien jullie graag volgend jaar weer terug!”

Ine Flinkers

 

De volgende prijzen zijn gevallen:

Grote wagens: 1. CV Deurdonder’n – Saasveld, 2. Dwarsliggers – Deurningen, 3. Blenke Keals.

Grote loopgroepen: 1. Familie van de Prins, 2. Prins en Adjudant hebben snippexdag, 3. Familie van de hoogheden.

Kleine loopgroepen: 1. Masaalaan de gebreide onderbroek, 2. Wij zijn van Ajax, 3. Wie doot dit jaar aans wilt ne eerst daans.

Eenlingen/duo’s: 1. Luchtige dames, 2. Max Verstappen, 3. Flamingo’s

Basisschool: 1. Flower Power, 2. Under koffer, 3. Prinses in de Koets.