Uitgaan & Cultuur

Hooggeëerd publiek... het circus komt!

DENEKAMP - Circus Bossle  zal van 17 tot en met 26 mei voorstellingen geven op het evenemententerrein ’t Goor aan de Berghumerstraat in Denekamp. Circus Bossle is een Duits familiecircus dat alweer een paar jaar met enige regelmaat een bezoek aan Nederland brengt met zijn nieuwe tent en opvallende wagenpark. Dit jaar presenteert dit circus weer een compleet nieuw programma en uniek voor Nederland. Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten? Het kan bij circus Bossle. Zou hij ook andere dinovriendjes hebben meegenomen?

Het programma is geschikt voor de hele familie. In de show worden dieren zoals paarden, ezels, lama’s en kamelen gepresenteerd en ook acrobaten op de grond en in de lucht , clowns, een levende vulkaan, een wild west show en de snelste tempo jongleur van Europa. Bijna twee uur lang spanning en sensatie voor jong en oud. Natuurlijk kun je in de pauze genieten van frisdrank, suikerspinnen, popcorn, snoep en andere lekkernijen. Circus Bossle is een gezellig uitje en zeker een bezoekje waard.

Bezoek een van de shows op: vrijdag 17 mei om 17.00 uur, zaterdag 18 mei om 15.00 uur, zondag 19 mei om 15.00 uur, maandag 20 mei om 15.00 uur, woensdag 22 mei om 15.00 uur, vrijdag 24 mei om 19.00 uur, zaterdag 25 mei om 15.00 uur of zondag 26 mei om 11.00 uur.

Uw reactie