Uitgaan & Cultuur

Jubileumeditie Dorpsfeest Tilligte

TILLIGTE - Afgelopen weekend stond voor de tiende keer het Dorpsfeest Tilligte op de agenda. Wat ooit begon met de zeepkistenrace van de plaatselijke KPJ, is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken meerdaags evenement in het derde weekend van september. Ook dit jaar slaagde de organisatie er weer in om in het pittoreske kerkdorp een divers programma af te werken met vertier voor jong en oud.

Vrijdag werd de tienjarige jubileumeditie van Dorpsfeest Tilligte afgetrapt met een middag uit voor de ouderen. Zij waren deze middag op Hoeve Springendal, waar ook een rit gemaakt kon worden door de omgeving met paard- en wagen. Om 17.00 uur was er een DorpsBBQ georganiseerd waar circa 180 inwoners aan mee deden. Zaterdagmiddag was er voor de kinderen divers vermaak aanwezig op het terrein. Zij konden worden geschminkt, ponyrijden, voetballen etc. Om 16.00 uur begon het buurtvolleybaltoernooi waar 23 teams aan deelnamen. Winnaar was wederom de Aarnink. 's Avonds was het Dorpsfest met live op de bühne: Dieter Koblenz.

Zondag kwamen zowel oud-Tilligtenaren als huidige inwoners in grote getale naar de feesttent. Ook voor de kinderen was er ondanks het slechte weer voldoende vermaak in de MFA. Tilligte kan weer terugkijken op een geslaagd weekend.

Uw reactie