Uitgaan & Cultuur

Kaartjes Durido dit jaar voor de helft van de prijs? Maak dat je tante wijs!

LATTROP/BREKLENKAMP -  Dit is de titel van de klucht die toneelvereniging Durido dit jaar op 10, 11, 17, 18 en 19 november voor jullie op de planken brengt. Omdat Opa in dit stuk druk bezig is om wat extra’s bij te verdienen, kunnen zij bovenstaande helaas niet waarmaken. Maar voor de prijs hoeft u niet een avond vol vertier te missen. In deze klucht in drie bedrijven, wat zich afspeelt in een oud pension lijkt het een gemoedelijke en gezellige boel. Maar met twee oude dametjes onschuldig als lammetjes, een iets wat hitsige pastoor en tsjing boem taratata een vaag persoon met een sigaar kan het alle kanten uitgaan. 

Ook nieuwsgierig geworden hoe dit alles gaat aflopen?

Kaartjes voor de helft van het geld wat betekent dat? Nou helemaal niks, maar daardoor heeft dit stuk wel jullie aandacht gehad.

Ondanks dat alles duurder wordt, betaalt u bij toneelvereniging Durido al jaren € 7,50 voor een avondje lachen. De kaartverkoop is inmiddels gestart!

De middagvoorstelling wordt gespeeld op vrijdag 10 november om 14.00 uur. Op zaterdag 11 november en in het weekend van 17,18 en 19 november begint de voorstelling om 19.45 uur en is de zaal bij Gasterij de Smid in Lattrop geopend vanaf 19.00 uur.

 

Reserveren is mogelijk via 06-53347502 (na 13.00 uur) of via kaartverkoop@durido.nl.