Uitgaan & Cultuur

Koningsdag Agelo weer een zeer geslaagde dag!

AGELO - Het was even afwachten wat het weer zou doen, maar uiteindelijk bleef het droog en kan worden teruggekeken op een geslaagde Koningsdag 2024.

Nadat Roy Nieuwe Weme als voorzitter van de buurtschapsraad de dag had geopend en onder begeleiding van de Keistenenkapel het Wilhelmus was gezongen, konden de kinderen beginnen aan hun spelletjescircuit. Van een photoboot en blik gooien tot schminken, klootschieten en een stormbaan, de kinderen vonden het geweldig.

Uitslag klootschieten

Dames niet-klootschieters: Annemarie Hulsmeijers Dames klootschieters: Hanne Tijink Heren niet-klootschieters: Bart Keupink Heren klootschieters en tevens allround kampioen: Erik Damink Negen jaar geleden heeft het Oranje Comité de samenwerking gezocht met KV Wilskracht voor het organiseren van deze gezellige en leuke klootschietwedstrijd. Dit jaar was de organisatie in handen van Tim Stevelink. Tim, bedankt!

Familiefietstocht

Na het succes van vorige jaren was er dit jaar ook weer een familiefietstocht. Het vertrek- en eindpunt waren bij Camping de Haer. Nu de reacties wederom zo positief waren, is de fietstocht een vast onderdeel van Koningsdag in Agelo geworden. Zelfs met niet al te positieve weerberichten was de opkomst weer erg hoog! Na afloop was het nog lang gezellig op de camping terwijl de kinderen mooi in de speeltuin konden spelen. Met de fietstocht kon je een prijs winnen; namelijk door het insturen van een foto welke gemaakt was tijdens de fietstocht. Drie groepen konden met een heerlijke seizoenscake richting huis.

Vrijwilligers bedankt!

Deze dag was niet mogelijk geweest dankzij de inzet van velen. Ook wil het Oranje Comité Agelo KV Wilskracht bedanken voor de begeleiding van het klootschieten en de schoolverlaters voor het helpen met de spelletjes. Bedankt allen!