Uitgaan & Cultuur

Zaterdag 1 en zondag 2 juni

Live painting Ton Schulten

OOTMARSUM - Altijd al willen weten hoe Ton Schulten zijn schilderijen opbouwt? Op veler verzoek gaat Ton Schulten (86) in zijn eigen museum in Ootmarsum aan een schilderij werken en u kunt er bij zijn. Zijn atelier wordt vanuit zijn huis verplaatst naar het museum. Een unieke kans om de kunstenaar Ton Schulten aan het werk te zien en hem vragen over zijn werk te stellen.   

Zowel op zaterdag 1 juni als op zondag 2 juni neemt Ton van 11.00 tot 12.00 uur en van 15.30 tot 16.30 uur plaats achter zijn schildersezel om in het museum aan een groot doek te gaan werken.

Om het een extra feestelijk geheel te maken is couturier en naamgenoot Paul Schulten uit Amsterdam dit weekend ook in het museum aanwezig met zijn traditionele Super Sale.

En vergeet vooral ook niet de bijzondere expositie ‘Women of the world’ van de getalenteerde kunstenares Jet Ebeltjes in de themazaal van het museum te bekijken. Een mooie kans om haar schitterende portretten van vrouwen te bekijken.

Museum Ton Schulten in Ootmarsum is zowel zaterdag 1 juni als zondag 2 juni van 11.00 tot 17.00 uur voor iedereen vrij toegankelijk.