Uitgaan & Cultuur

Noord Deurningen heeft een gezellig Dorpsfeest achter de rug!

NOORD DEURNINGEN - Afgelopen weekend was het weer zover, het jaarlijkse dorpsfeest van Noord Deurningen! Het hele dorp liep weer uit naar de welbekende witte feesttent. Ook dit jaar werd het feestweekend afgetrapt met de Dorps BBQ. Tot op het laatste uur voor de start bleef het spannend met het weer, maar de weergoden waren de organisatie goed gezind. De kop was eraf! 

De zaterdag stond in het teken van kinderen en ouderen. In de ochtend startten de kinderspelen. Muntjes winnen met de spelletjes, om deze weer in te zetten bij het Radje van Avontuur of wat leuks te shoppen bij de Winkel van Sinkel! Aansluitend kwam natuurlijk Clown Henkie weer langs.

De middag startte, na het succes van vorig jaar, weer met de High Tea voor de zestigplussers, met muzikale ondersteuning van Enig & Anders, een en al gezelligheid! Gelijktijdig ging buiten het Waterspektakel van start voor de kinderen. In de avond was het weer tijd voor de Battle of Noord Deurningen, een battle tussen de buurtgemeenschappen om de felbegeerde bokaal. Zondagochtend ging deze strijd verder met de zeskamp. De Battle of Noord Deurningen is dit jaar gewonnen door Kanaalweg achter het kanaal!

Het weekend werd afgesloten met Partyband Heer & Meester, waarbij het nog lang gezellig bleef. Kortom, een geslaagd weekend! Op naar volgend jaar, de 49ste editie!

Uitslag kleurplatenwedstrijd

Categorie 1: 1. Fien Wessels 2. ⁠Sanne van de Walle 3. ⁠Maike van de Walle
Categorie 2: 1. Jonne Bruns 2. ⁠Lies oude Hengel 3. Tuur de Jong
Categorie 3: 1. Siem Grote Punt 2. Jacky Lesker 3. ⁠Fenne Bruns Lisa Bodde en Tess Reerink,

Namens dorpsfeestcommissie Noord Deurningen