Uitgaan & Cultuur

Open Heemhuis Ootmarsum op 9 september

OOTMARSUM - Op 9 september (open monumentendag) organiseert de vereniging Heemhuis Ootmarsum een Open Heemhuis van 12 tot 17 uur. Doel van het open huis is om leden, donateurs en andere belangstellenden de mogelijkheid te geven een kijkje te nemen in Poorten Frederik: het nieuwe onderkomen-in-wording aan het Kerkplein 10 te Ootmarsum. 

Hoe ver is de zeer actieve groep van vrijwilligers met de verduurzaming van de bovenverdieping? Bekijk onze plannen met de benedenverdieping? Maak kennis met de prachtige flora en fauna in en rond Ootmarsum. Wat heeft onze website te bieden? Hoe kunnen we u helpen? Hoe kunt u ons helpen in het verzamelen, vastleggen en ontsluiten van kennis over ons heem in de breedste zin van het woord. Wie weet wordt u interesse gewekt om actief te worden in een van onze werkgroepen of een nieuwe groep te starten.

Hoogtepunt van de middag is het uitzwaaien van onze huidige stadsdichter en de  bekendmaking van onze nieuwe stadsdichter rond 15.30 uur.

Kom op 9 september even langs en wie weet maakt u nieuwe heemvrienden! Of koopt u een van onze mooie boeken. Welkom in uw eigen heemhuis: het toekomstige historische ontmoetingscentrum in Ootmarsum.