Uitgaan & Cultuur

Openluchtviering in pastorietuin in Saasveld

SAASVELD - De openluchtviering van de parochie H. Plechelmus vindt op zondag 27 juni a.s om 10.00 uur plaats in de pastorietuin van Saasveld. Dit jaarlijks terugkerend gebeuren wordt voor de tweeëntwintigste keer gehouden. De pastores van de H. Plechelmusparochie gaan voor tijdens deze eucharistieviering. Het thema van de viering is (aan)geraakt.

Openluchtviering Saasveld

De organisatie is dit jaar in handen van Deurningen. In deze viering zullen de herenkoren uit de vier dorpen de zang verzorgen. De Sint Plechelmus Harmonie uit Deurningen zorgt voor de muzikale bijdrage.

Tijdens de viering wordt er één collecte gehouden, dit is om deze viering te kunnen bekostigen. Na de viering is er gelegenheid om een kop koffie te drinken met een plak krentenwegge in de pastorietuin. De organisatie hoopt op veel bezoekers. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig bij Café-dancing Bruins. Mindervaliden mogen parkeren bij de kerk.

Er zijn wel een aantal banken en stoelen aanwezig, maar het is aan te bevelen om een eigen stoel mee te brengen. Bij slecht weer vindt de viering plaats in de kerk.

Ine Flinkers