Uitgaan & Cultuur

Optreden De Grenslandkapel Overdinkel met Oln'zelse Köpperbloazers in De Mare

NOORD DEURNINGEN - De afgelopen periode heeft de Mare niet stil gezeten als het gaat om het bedenken en uitwerken van gave evenementen voor de inwoners van Noord Deurningen en omstreken. Afgelopen zaterdag 14 oktober was de tweede editie van de succesvolle ‘Kearls Oamd’. Vanaf 17.00 uur lieten diverse standhouders in het Kulturhus hun stoere mannen waar zien. Uiteraard werd er goed gezorgd voor de innerlijke man, zo werden er verschillende biertjes geschonken en was er voldoende lekker eten aanwezig. Het volgende evenement staat alweer op het programma.

De Grenslandkapel & de Oln’zelse Köpperbloazers

Kulturhus de Mare presenteert op zaterdag 4 november De Grenslandkapel & de Oln’zelse Köpperbloazers. Voor deze avond zal de Mare omgebouwd worden tot een prachtige concertzaal.

Nog niet eerder vertoont en een unieke samenwerking tussen twee geweldige groepen muzikanten. Alleen lukt het ze al met gemak, samen krijgen ze zeker weten de Mare op de kop. Dus weet jij ‘van geen toet’n noch blazen’ wat te doen op 4 november? Kom gezellig bij de Mare een feestje bouwen en neem je vrienden, buren en/of familieleden mee.

De zaal is open vanaf 20.00 uur waarna het muzikale spektakel om 20.30 uur zal beginnen.

Zorg dat je erbij bent en bestel je tickets gemakkelijk en snel via www.demare-nd.nl voor €15,- per stuk. Het wordt gegarandeerd een top avond!