Uitgaan & Cultuur

Ondanks een regenbui

Organisatie kijkt enthousiast terug op SoundGardens 2024

DENEKAMP - DENEKAMP - Soundgardens Denekamp vierde afgelopen zaterdag zijn vierde editie, wederom met groot succes. De tweede zaterdag in juni is de vaste dag voor dit unieke evenement, waarbij twaalf tuinen het toneel vormen voor twaalf verschillende muzikale acts. Vanaf 18.00 uur genoten bezoekers van gratis optredens en de sfeer was uitgelaten. Groepjes mensen fietsten van tuin naar tuin, time table in de hand, genietend van een gevarieerd muziekaanbod.

Onder de populaire acts bevond zich onder meer The Satisfiers, een allround coverband die veel publiek trok. Voodoo Woman, met zangeres Liesbeth Hofste uit Beuningen, bracht haar eigenzinnige mix van blues en country ten gehore bij het Spoorhuuske in het centrum. Dj Jody aan de Lindenweg zorgde voor extra spektakel met speciale gastoptredens, wat vooral het jongere publiek aantrok, net als bij de jonge band The Kwints.

Het evenement stond en staat als een huis, mede dankzij de gastvrije tuineigenaren die hun tuinen belangeloos beschikbaar stelden. Ondanks een regenbui later op de avond, bleef het enthousiasme onverminderd groot. Bezoekers konden na afloop nagenieten tijdens de afterparty op het Nicolaasplein bij Skik en de Wethouder.

Zet alvast zaterdag 14 juni 2025 in je agenda voor de lustrumeditie van Soundgardens! Dit evenement wil je niet missen.