Uitgaan & Cultuur

’Show me the music’
Honderd jaar muziekvereniging St. Henricus Fanfare Rossum

ROSSUM - In  2020 was het honderd jaar geleden dat muziekvereniging Sint Henricus in Rossum werd opgericht. Een jaar waarin de vereniging haar jubileum had willen vieren maar toen kwam corona. Het is fijn dat na twee jaar wachten deze vereniging de bezoekers een heerlijke avond kan bezorgen. Met de tweede editie van ’Show me the Music’ op vrijdagavond 21 oktober a.s. in de tent van ST-OER op het feestterrein aan de Grotestraat 58 in Rossum, wordt een concert gegeven dat verbaast, verwondert en verbindt. 

Drie verschillende thema’s ‘van klassiek tot rock’, ‘de muzikale foto’ en ‘feest’ vormen de ingrediënten voor een avondvullend programma. Samen met mensen buiten de eigen vereniging zetten de fanfare, slagwerkgroep, een samengestelde band van muzikanten, dansers, zangers en zangeressen met veel lokaal talent een ware show neer.

Professioneel licht en geluid en een groot led scherm om de muziek visueel te ondersteunen maken de show compleet. Een avond om nooit te vergeten.

Bij de eerste editie van ’Show me the Music’ in 2017 was een breed publiek aangenaam verrast door de professionaliteit van licht, geluid en dynamische wisselwerking van muziek, zang en dans. Enkele jaren daarvoor hebben bezoekers van de uitvoering ’Breedtepass & Schuiftrompet’ op het terrein van RSC ook die ervaring gehad. Het wachten op dit nieuwe spektakel zal het waard zijn geweest en zal de bezoeker na afloop zeggen ‘daar had je bij moeten zijn’.

De entreekaarten kosten tien euro en de kaartverkoop start op maandag 19 september. Kaarten kunnen worden besteld telefonisch of per mail bij Annemarie Sleiderink, tel. 0612756211, of per e-mail: annemarie.sleiderink@gmail.com.

Tevens kunnen vanaf maandag 19 september tijdens de openingsuren van het Kulturhus tegen contante betaling de kaarten worden gehaald.

Voor meer informatie kan met contact opnemen met Hans Engelbertink, tel. 0651926070,      e-mail: hengelbertink@caiway.nl of Martijn Deterink, tel. 065356 9107, martijn@deterink.nu

Ine Flinkers