Uitgaan & Cultuur

Vrijdag 23 en zaterdag 24 september:
Viering ‘5 jaar De Wethouder’ met soort ‘Open Air Festival’

DENEKAMP - De ‘ombouw’ vijf jaar geleden van Restaurant De Hoogklimner (daarvoor het vroegere Raadhuis) tot  ‘Food & Drink Club De Wethouder’ is een zeer succesvol initiatief gebleken. Een radicale ‘ombouw’ met tussentijds nog weer unieke aanpassingen aan gebouw en in de bedrijfsvoering. Zo werd tijdens de coronasluitingen in de voormalige raadszaal een nieuwe restaurantformule toegevoegd onder de naam De Wethouder First Floor. 

‘Open Air Theater’ bij jarige ‘De Wethouder’

Het succes van deze initiatieven heeft ondernemer Edwin ter Haar doen besluiten het vijf jarig bestaan op unieke wijze te gaan vieren. Een verjaardagsfeest, een ‘celebration festival’ genoemd, natuurlijk in horecasfeer, dus met alles er op en er aan. Van smakelijke hapjes en drankjes tot gevarieerde muziek door bekende bands/muziekartiesten. Dat alles in de ambiance van een soort ‘Open Air Festival’, waarvoor het pleingedeelte tussen Hotel De Schout / Il Municipio en De Wethouder inderdaad volledig is omgebouwd tot een openlucht theater. Op het grote, zeer professionele muziekpodium zullen dan vrijdag en zaterdag a.s. een viertal bands/artiesten komen optreden.  Dat zijn achtereenvolgens:

vrijdag 23 september: Optredens van The Cats in the House  en Vinyl DJ Othmar;

zaterdag 24 september: Een spectaculaire ‘happy dance open air’ met in het voorprogramma de band Fragment met een show vol energie, humor en nummers die iedereen kent.  De hoofdact wordt het optreden van DJ Danny & Saxofonist Ivan  met hun gloednieuwe show.

Het Celebration Festival begint beide avonden om 20.00 uur met van 21.00 uur de optredens van de artiesten op het grote podium. Tickets à € 5,-  per avond zijn verkrijgbaar via www.dewethouder.nl

Tekst/foto: PBJ

Uw reactie