Zakelijk

Autobedrijf Wiefferink stapt voor meerdere jaren aan boord als nieuwe hoofdsponsor van SDC’12

DENEKAMP - SDC’12 is verheugd om Autobedrijf Wiefferink te verwelkomen als nieuwe hoofdsponsor. Zijn steun zal van grote waarde zijn voor de verdere ontwikkeling van de club en het bevorderen van voetbal in Denekamp en omgeving. Ook Autobedrijf Wiefferink is enthousiast over de samenwerking.  De broers Christiaan en Peter Wiefferink benadrukken het belang van lokale betrokkenheid: "Als lokaal bedrijf geloven we in de kracht van samenwerking met andere lokale bedrijven en verenigingen."

Autobedrijf Wiefferink, gevestigd in Denekamp, is een toonaangevende naam met een rijke historie in de autobranche. Met zusterbedrijf Autobedrijf Heisterkamp in Ootmarsum, een eigen leasemaatschappij (WH-Lease) en de recentelijke overname van Harberink-Tweewielers heeft Wiefferink alles in huis als het gaat om mobiliteit.

Het uitgebreide aanbod van diensten, variërend van een eigen tankstation en een hoogwaardige werkplaats, tot verkoop, aankoop en leasing van auto’s, biedt klanten alle mogelijkheden onder één dak. Deze flexibiliteit en kwaliteit maakt Wiefferink ook een hele interessante partij voor bedrijven om zakelijke leaseauto’s onder te brengen.
Autobedrijf Wiefferink zal ook betrokken blijven bij sponsorclub Schwung, waar het belang van contact met mede-ondernemers en bedrijven nog maar eens wordt onderstreept.

Zowel SDC’12 als Autobedrijf Wiefferink kijken uit naar deze meerjarige positieve samenwerking. Wiefferink: "Of je nu langskomt voor advies, een proefrit wilt maken of gewoon even wil rondkijken, Autobedrijf Wiefferink staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte auto of fiets."

De aanstaande samenwerking met Autobedrijf Wiefferink betekent het ook dat er een zeer gewaardeerde sponsor én vertrouwde naam zal verdwijnen van de shirts. "Van 1 juli 2009 t/m 30 juni 2016 is Schulte Techniek onze hoofdsponsor geweest voor de jeugdafdeling en daarna is men doorgegaan als hoofdsponsor voor het eerste elftal. Na vijftien jaar samenwerking zijn we de familie Schulte zeer veel dank verschuldigd. Op een later moment zullen we hier nog stil bij gaan staan."

Wil jij meer weten over de nieuwe hoofdsponsor? Kijk dan op de website (www.wiefferink.com) of kom langs in de showroom aan de Kloppendijk 46, 7591 BT Denekamp.