Zakelijk

Modern Living nieuw in Tubbergen

TUBBERGEN - Modern Living nu nieuw in Tubbergen is onderdeel van Nostalgiepalast (Nordhorn) maar dan in de moderne versie.

Open huis

De voormalige winkel van Schrameijer aan de Molenstraat 32 in Tubbergen houdt vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 februari open huis van 14.00 uur tot 18.00 uur. Een hapje en een drankje staan uiteraard klaar!

Grote metamorfose

De showroom heeft een grote metamorfose ondergaan en is omgetoverd tot een modern woonparadijs. U vindt hier nu alles op het gebied van: zitmeubilair, stoelen, fauteuils, bankstellen, relaxfauteuils, tafel in alle soorten en maten, verlichting, veel decoratie en natuurlijk een grote slaapafdeling. Daar vindt u complete bedden, matrassen maar ook textiel voor uw bed!

Mancave

Tevens ook op het gebied horecameubilair: barren, barkrukken, statafels en lambrisering. Mocht u dus nog een mancave/cafétje thuis willen bouwen dan kan u bij Modern Living alles vinden dat u nodig heeft! Ook op het gebied van nostalgische producten zijn er ook bezienswaardigheden zoals: Oude jukeboxen, oude flipperkasten, oude tankzuilen, originele emaille reclameborden en oude bouwmaterialen (oude kasteel deuren, Louvre shutters, oude pilaren, oude industrieverlichting). Openingstijden: Ma-Wo 10.00-18.00 uur, Za 10.00-17.00 uur, Zon 12.00-17.00 uur.

Nostalgiepalast

Op het gebied van echte nostalgie en rariteiten kunt u ook Nostalgiepalast in Nordhorn bezoeken. Bornestr. 15, 48529 Nordhorn (DE). Website: www.nostalgie-palast.de

Reacties

  • door Diny
  • 38 dagen geleden

Goedemiddag,

klopt het dat jullie op donderdag en vrijdag gesloten zijn? En dat jullie op zondagmiddag open zijn?

Ik hoor graag uw reactie.

vr groet,

Diny Albers