Algemeen

Benoeming erelid tijdens jaarvergadering Muziekvereniging Amicitia

TILLIGTE - De algemene ledenvergadering van Muziekvereniging Amicitia vond afgelopen woensdagavond plaats bij café Haamberg. Tijdens deze vergadering is Jan Lentfert benoemd tot erelid van de vereniging. De afgelopen twintig jaar heeft Jan het penningmeesterschap op zich genomen.

Links voorzitter Gert-Jan Hemme en rechts erelid Jan Lentfert.
Links voorzitter Gert-Jan Hemme en rechts erelid Jan Lentfert.

En dat deed hij met veel precisie. De muziekivereniging gaat zijn kennis en kunde zeker missen. Gelukkig is er een goede opvolging gevonden in de persoon van Gerard Frons.

Ook bij het secretariaat heeft een verandering plaatsgevonden. Rian Ribberink heeft de afgelopen jaren de rol van secretaris vervuld. Het laatste jaar is Marja Hartman aangesloten om het secretariaat over te nemen. Gelukkig blijft Rian nog aan als algemeen bestuurslid. De vereniging is blij dat ze voorlopig nog gebruik mag maken van haar kennis en ervaring binnen het bestuur en de vereniging.

Tot slot een ontwikkeling waar Amicitia trots op is, namelijk een groeiend aantal muziekleerlingen. De vereniging is voornemens een orkest voor beginnende muzikanten op te zetten, zodat de leerlingen (jong en oud) eerder kunnen aansluiten om samen muziek te maken. Hierover later meer!