Algemeen

Meimaand Mariamaand

NOORD DEURNINGEN - Bij de Maria Cloese wordt zaterdagavond 11 mei om 19.30 uur (alleen bij mooi weer) een communieviering gehouden. Het St. Jozefkoor verleent zijn medewerking aan deze viering. 

Dit jaar is de Maria Cloese zeventig jaar in gebruik als Mariakapel. Ook zijn de daken opnieuw met riet bedekt. Al met al mooie redenen om een viering bij de Cloese te houden. Na afloop van de viering wordt u een kopje koffie aangeboden.

Mocht het te koud zijn om buiten te zitten, dan wordt de viering in de H.Jozefkerk gehouden. Na afloop van die viering is er een processie naar de Maria Cloese, met aansluitend een kopje koffie.

Iedereen is van harte welkom.

Mariaviering Lattrop-Breklenkamp

De jaarlijkse Mariaviering vindt plaats op zaterdag 11 mei om 18.00 uur. Na afloop van de viering in de kerk (welke gehouden wordt in de H. Simon en H. Judas te Lattrop) zal de processie beginnen. Dit jaar wordt de afbeelding van Maria van Fatima, welke voorheen in de kapel stond, weer een plekje in de Mariakapel teruggeven. Deze zal aan de wand worden gehangen. Tevens zullen dorpsgenoten verschillende vaandels dragen. Na afloop van de viering zijn achter in de kerk kaarsen te verkrijgen voor € 1,00, welke u tijdens de processie kunt meenemen naar de Mariakapel.

De viering zal worden voorgegaan door diaken J. Kerkhof-Jonkman en de muzikale begeleiding is van het Themakoor van Lattrop-Breklenkamp. Na afloop wordt u allen uitgenodigd voor een kopje koffie/thee bij de Mariakapel.

De organisatie hoopt u met velen te mogen begroeten.