Algemeen

Ondernemers Federatie Ootmarsum
Dirk Heupink en Bart Nijhuis (Othmar) ondernemers van het jaar

OOTMARSUM - Het bestuur van de OFO heeft de jaarlijkse traditie voortgezet: De ondernemer van het jaar prijs. Een prijs die collega ondernemers toe kennen aan een ondernemer die het afgelopen jaar een unieke prestatie heeft geleverd. Dit jaar zijn Dirk Heupink & Bart Nijhuis genomineerd voor deze prijs. Bart Nijhuis nam de prijs in ontvangst tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie in het proeflokaal van de Othmar Herberg & Bierspa. 

OFO kiest Dirk Heupink en Bart Nijhuis (Othmar Herberg & Bierspa) tot ondernemers van het jaar 2022 in Ootmarsum

In 2022 opende een voor Nederland unieke beleving: De Othmar Herberg & Bierspa. Een plek om helemaal tot rust te komen en herboren naar huis te gaan dankzij de klassieke ingrediënten: hop, mout en gist. Uiteraard passend binnen het concept van Othmar en het verhaal van Koning Othmar.

Een plan dat laat zien dat een goede ondernemersdrang, een grote portie doorzettingsvermogen en het vasthouden aan je droom kan leiden tot een bewonderingswaardig geheel, dat past bij Ootmarsum en haar geschiedenis. Alles bij elkaar maakt dat Dirk en Bart terecht ondernemers van het jaar.

Met deze wisselbokaal en nieuwjaarsreceptie wil het OFO bestuur de onderlinge samenwerking en communicatie tussen ondernemers verder versterken en toekomstbestendig maken.

Reacties

Dirk en Bart, van harte gefeliciteerd met deze prijs en wisselbokaal. 

Echt van harte verdiend. 

Ik wens jullie nog vele succesvolle jaren toe!!

Groeten van Paula en Jos Kolner