Algemeen

Vrijwilliger Jan Versluis onthult houten bank op Landgoed Singraven

DENEKAMP - In het bijzijn van het Landgoed Twente Marathon bestuur heeft vrijwilliger Jan Versluis, mede namens alle vrijwilligers van hardloopvereniging Dionysos, een handgemaakte houten bank onthuld op landgoed Singraven. Deze bank is strategisch geplaatst langs een van de meest mooie plekken langs de Dinkel, richting Borgbos waar de Landgoed Twente Marathon route langs loopt op zaterdag 12 oktober a.s.

Waardevolle, maatschappelijke bijdrage

Jan Versluis, al meer dan vijftien jaar actief als vrijwilliger bij hardloopvereniging Dionysos, had de eer om namens alle vrijwilligers de houten bank te onthullen. De onthulling van de bank vond plaats in het bijzijn van enkele medevrijwilligers en bestuursleden van Landgoed Twente Marathon. Geheel belangeloos heeft Denekamper Metaal Industrie een naamplaat beschikbaar gesteld voor de houten bank.

Voorzitter Frits Huttenhuis prees de inzet van Versluis en andere vrijwilligers van hardloopvereniging Dionysos. "Zonder de bijdrage van vrijwilligers zoals Jan, zou het organiseren van de Landgoed Twente Marathon nagenoeg onmogelijk zijn. Hun werk is onbetaalbaar", aldus de voorzitter. Landgoed Twente Marathon wil de waardering tonen door iets terug te geven aan de gemeenschap en vrijwilligers die het evenement ondersteunen. Om dankbaarheid te uiten naar de vrijwilligers, sponsoren en de inwoners van Denekamp, heeft het bestuur van Landgoed Twente Marathon besloten om bij te dragen aan een maatschappelijke bijdrage in Denekamp in vorm van een houten bank.

Landgoed Singraven blijft een inspirerende plek. Bezoekers kunnen nu tijdens hun wandelingen genieten van een moment van rust op de nieuwe bank, met dank aan de hulp bij het evenement van vele vrijwilligers.