Algemeen

Willy Smellink 58e Hoogheid van 'n Lesten Stuuver

ROSSUM - Willy Smellink is de 58e prins van carnavalsvereniging ’n Lesten Stuuver in Rossum. Hij koos zijn twee zonen, Marc en Coen, als adjudanten.

Willy (57) is zzp’er in de montage en heeft een eigen handelsonderneming, onder andere in kunstgras. Binnen 'n Lesten Stuuver is hij ook al jaren actief, waaronder als voorzitter van de Club van 100. Daarnaast is hij in het dorp betrokken bij toneelvereniging ATR en het Oranje Comité. Willy is getrouwd met Jolanda Smellink-Oosterbroek. Samen hebben ze twee zonen. 

De kersverse prins koos zijn twee zonen Marc en Coen als adjudanten. Marc (26) werkt voor de gemeente Deventer als adviseur openbare orde en veiligheid. Daarnaast is hij fractievoorzitter van het CDA in gemeente Dinkelland. In Rossum steekt hij graag de handen uit de mouwen bij de EHBO en AED Stichting Rossum. Af en toe sport hij ook op de tennisbaan. Marc heeft een relatie met Thijs Perik. 

Coen (24) werkt fulltime voor autobedrijf Benerink in Oldenzaal. Daarnaast is hij actief lid van wagenbouwvereniging De Sjeesköttels. Bij voetbalvereniging RSC is hij leider van RSC 6. Hij heeft een relatie met Manon Reimer.

Het motto van dit driemanschap in ‘t Görtnkeurndoarp is: ‘Maakt nich oet wa’j doot, t koomp al wa good’ 

Foto:

Prins Willy met adjudanten Marc (links) en Coen

Fotocredit:

'n Lesten Stuuver