Sport & Vrije tijd

SDC’12 O11-1 wint internationale toernooi Lingen

DENEKAMP - Afgelopen pinksterweekend heeft SDC zich van z’n goede kant laten zien. In Lingen werd door drie teams (011-1, 011-2 en 010-1) meegedaan aan het traditionele en zeer goed georganiseerde meerdaagse toernooi van Lingen. Het belangrijkste hierbij is dat het voor de jongens en meisjes een onvergetelijk weekend is geworden. Daarnaast hebben ze SDC weer op de kaart gezet door mooi voetbal op de mat te leggen tegenover gerenommeerde teams zoals SV Meppen, Leverkusen, het regioteam van Wiedenbruck en meerdere Poolse uitdagers.

SDC’12 011-1 mocht na een zegereeks tegen onder andere Meppen en Leverkusen zelfs de finale spelen tegen het regioteam van Wiedenbruck (de winnaar van vorig jaar).

Het werd een geweldige finale met kansen over en weer, maar wonderbaarlijk met een eindstand van 0-0. Dus, strafschoppen.

De kopjes van de spelers stonden ‘strak’ met maar één doel voor ogen: winnen. Uiteindelijk was de zevende strafschop de beslissende en barstte het feest los. Een geweldige prestatie en een mooi afscheid voor Pep Heuvels die volgend jaar voor FC Twente gaat spelen.

Op de foto staat het team van SDC’12 011-1 met de Burgemeister en vertreter van Lingen. De spelers op de foto zijn v.l.n.r. Donne Kamphuis, Mees Rademaker, Sepp Groener, Pep Heuvels, Wes Kuipers, Surafael Okbaghebriel, Noud Meenhuis, Max Bulter, Lenn Stegeman en Daan Huttenhuis.

De trainers Semonway Sein en Ronald Peters staan niet op de foto.

SDC’12 O11-1 bedankt de ouders voor de geweldige ondersteuning.