Uitgaan & Cultuur

Hertog Bas 51ste Hertog van C.V. de Nachtuulkes

DENEKAMP - In een bomvolle zaal bij ’t Wubbenhof in Denekamp kwam zaterdagavond 14 januari Hertog Bas tevoorschijn. Hertog Bas Meijerink (30) zwaait dit jaar de scepter samen met zijn broer Sik Boyke (34). Hertog Bas woont samen met zijn vriendin Anouk en hond Tommy. In het dagelijks leven is hij werkzaam als ICT-er bij Denko in Oldenzaal. Binnen de vereniging is hij zeker geen onbekende. Al jaren is hij actief op het Nachtuulkes Gala daarnaast is hij een van de organisatoren van het jaarlijkse Koningsfeest in Denekamp.

Sik Boyke woont samen met vriendin Sophie, vele Denekampers kennen hem als werknemer bij de plaatselijke Jumbo Kuipers. Ook Sik Boyke is binnen de vereniging actief bij het gala, daarnaast speelt hij trombone bij ’De Sputterkeals’ in Oldenzaal.

Deze broers zijn twee handen op een buik, en gaan het Nachtuulkes Carnaval voor onder hun motto:

“Iedereen kan het beamen, disse 2 breurs, doot alles samen”

Kaartverkoop Gala 2023

De gala’s zijn dit jaar van donderdag 2 februari tot en met zondag 5 februari. Aanvang op donderdag, vrijdag en zaterdag is 20.00 uur. Op zondag wordt om 16.00 uur gestart.

De kaartverkoop voor leden is op zaterdag 28 januari van 15.30 tot 16.30 uur. Voor niet-leden is de kaartverkoop op zondag 29 januari van 11.00 tot 12.00 uur. De kaartverkoop wordt gehouden bij ’t Wubbenhof.

Ook dit jaar is er weer een Carnavalesk kledingadvies voor de gala’s.